Info om företaget

Mitt namn är Jonas Andersson och jag började med mitt riktiga fiske när jag bodde i Göteborg, där jag fiskade mycket havsöring med fluga men efter ett tag började jag jobba i Gbg bästa sportfiskebutik Tajtlajn och där började mitt fiske på riktigt.

Men det bästa gäddfisket började när jag flyttade tillbaka till blekinge och började ta 10kg efter 10kg gäddor, både på spinn och vertikalfiske. Jag bedriver 80% av tiden på vertikalfiske efter grov gädda och gös. Jag har tagit 11st gäddor över 10kg och en topp på 13,36kg och 120cm lång. Sjön jag bedriver fisket i håller riktigt stor fisk och det är väldigt sällan man tar en liten fisk. Sjön har ett bra djup på 53 meter och man fiskar efter gäddan pelagiskt.

Både spinn och vertikalfiske funkar kalas, och eftersom jag har förmånen att få samarbeta med Garmin så har jag deras senaste elektronik i båten och det är live scope där man hittar fisken väldigt lätt, man ser 30 meter framför sig, 25 meter åt sidorna och 15 meter bakom båten så scannar man av vattnet väldigt bra.

Jag kör all predatorfiske och något jag älskar. Fisket håller hög klass men samtidigt vill jag hålla ner priserna då jag tycker att alla ska kunna boka en guidad fisketur med oss.

Jag är uppväxt i Blekinge och kommer inte bara ge er en dröm resa utan en upplevelse som ni aldrig glömmer.